Važnost DA i NE

Poštovani prijatelji, veliko mi je zadovoljstvo pozvati Vas na moj prvi semninar koji ću održati u Hrvatskoj, nakon dugogodošnje karijere u Italiji i svijetu.

Zašto "Važnost DA i NE"?
Nakon završetka ovog tečaja osvijestit ćete važnost pravilne upotrebe logika DA i NE u svojem životu, bit će vam jasniji razlozi vaših trenutnih poteškoće i  to će biti zdrava polazna točka za daljnji napredak i razvoj na sebi.

Tečaj se sastoji od tri dijela i namijenjen je svima zainteresiranima, s posebnim naglaskom u trećem dijelu tečaja, na poslovno okruženje.

Pomoću naučenog znanja na ovome tečaju usvršite svoje vještine rukovođenja ljudima, prodajne vještine, liderske sposobnosti.

1. dio - djetinjstvo

Prije nego što je postala odrasla osoba, svatko od nas bio je dijete. Tijekom djetinjstva uspostavljeni su mehanizmi koji nas, ako nisu uključeni, uvelike uvjetuju u našem odraslom životu, posebno na poslu i u odnosima. 

Ovaj prvi dio će se baviti s 4 faze koje se odnose na rast i obrazovanje djeteta. Važnost stope unošenja hrane u dojenčadi i, ako je nema, koja vrsta straha nastaje. Logika "da" i "ne" u prve 4 godine života, važnost ritma koji se daje u obrazovanju i, ako toga nedostaje, koji su strahovi koji slijede i koje učinke proizvode tijekom našeg života, u poslu, u odnosima, u zdravlju. 


2. dio - odrasla dob

Drugi dio posvećen je djetetu koje je postalo punoljetno, odnosno nama kao odraslm osobama.

Ovdje ćete naučiti kako prvobitne propuste iz djetinjstva možete transformirati u svoju snagu.
Razumjet ćete kako prepoznati 4 straha i zatim učinkovito intervenirati u komunikaciji, na taj način predisponirajući veću produktivnost na svim poljima, ostavljajući sheme gospodar-rob i nasilnik-žrtva što je ono s čime se susrećemo u većini tvrtki, što neminovno dovodi do opadanja.

3. dio - poslovno okruženje

Treći dio bit će posvećen upotrebi logika DA i NE u poslovnim situacijama, posebno korisnoj onima koji rade s ljudima, prodajnom osoblju, ljudskim resursima, voditeljima iz različitih područja. Naučit ćete kako 4 straha mogu postati postaju prodajni uređaj i resursi, a također kada mogu biti kontraproduktivni.

Program

 

9:30 do 10:00 Prijem uz kavu

10:00 - 11:00 Prvi dio

11:00 - 11:15 Pauza

11:15 - 13:00 Prvi dio

13:00 - 14:00 Ručak

14:00 - 16:00 Drugi dio

16:00 - 16:30 Pauza

16:30 - 18:00 Treći dio

 

Mjesto i vrijeme održavanja

Ova edukacija održat će se 28. veljače 2020. u Zagrebu.
Podatke o točnom mjestu održavanja dobit ćete nakon prijave.

Ukoliko ste zainteresirani da ovu edukaciju održimo u vašoj organizaciji, rado ćemo s Vama  dogovoriti sve što je potrebno. Javite nam se!


Cijena

Vaša prijava bit će potpuna tek po uplati kotizacije.
Iskoristite popust za rane prijave!

Early Bird

Za rane prijave do 10. veljače 2020. 

1.300 kn

Cijena

Cijena nakon 10. veljače 2020.

1.500 kn

Prijavite se

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, rado ćemo vam odgovoriti.
Podatke o mjestu točnom održavanja tečaja u Zagrebu dobit ćete nakon prijave.
Vaša prijava će biti koonačna nakon uplate kotizacije.

E-mail:

krstinahanzic@libero.it

Broj telefona:

+389 334 3042065

Uplate na žiro račun:

IBAN Number: HR8724840081135093074